2018-03-15 23:24:22• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Ikrek - Sikerül megoldania e legnehezebb feladatokat is

Napi horoszkóp március 16-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.


Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Halak jegyében jár. Gondolja át tennivalóit, s csak akkor keressen szövetségeseket, ha muszáj. Rövid időre felborulhat élete megszokott rendje, szokatlan feladatok adódhatnak, amikre aligha számított. Találékonysága átsegíti az akadályokon!


Bika: IV. 20. - V. 20.
Valaki az ön babérjaira pályázik, és ettől érthetően ideges. Legyen olyan diplomatikus, amilyen csak tud lenni, és akkor biztosan ön győz. Tegyen meg mindent, hogy kímélje idegeit.


Ikrek: V. 21. - VI. 21. 
A Vénusz és a Merkúr a Kos jegyében jár. Az ünnep után valahogy semmi nem úgy indul, ahogyan szeretné. Rendíthetetlen akaratának köszönhetően mégis sikerül megoldania a legnehezebb feladatokat is!


Rák: VI. 22. - VII. 22.
Magánéletében lehetne kiegyensúlyozottabb. Először magában kell tisztáznia, hogy mit vár a párkapcsolattól. Bár nem eléggé magabiztos, mégis dönthet fontos ügyekben. A szerencse ön mellé áll és vigyázza lépéseit.
 

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.
Ma ne feledkezzen meg a szeretteiről! Van valaki a környezetében, akit különösen el kellene halmoznia a törődéssel. A mai nap kitüntetett lehet az illető számára: talán valami évforduló, vagy névnap miatt.

 


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Legyen következetes anyagi ügyekben. Ha nem veszti el türelmét, akkor hamarosan jobbra fordul a pénzügyi helyzete. Magánéletében a félreértéseket diplomatikusan próbálja tisztázni, és nyújtson több gyengédséget a párjának.


Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Halak jegyében van. Nem kell, hogy mindig az ön kezében legyen az irányítás. Néha mások okosabbak is, meg aztán kényelmes is időnként, ha kiveszik az ön kezéből a gyeplőt. Pénzügyekben, vagy szerelemben csalódás érheti, de egy utazás kárpótolja.


Skorpió: X. 23. - XI. 21. 
Ügyeljen arra, hogy lehetőleg ne terhelje már magát tovább. Az utóbbi időben jócskán sikerült túlvállalnia magát, pedig az élet nem csak a teendőkből állna. Ma pihenjen, kapcsolódjon ki!


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Kos jegyében álló bolygók lendületet adnak önnek. Erre szüksége is lesz, mert rázós helyzetek adódhatnak a mai napon. Valaki a családban adósságot halmozott fel és önre hárul a feladat, hogy rendezze. Ne adja fel! Bízzon a helyzet szerencsés elintéződésében!


Bak: XII. 22. - I. 19.
Hamar elbizonytalanodik, ha vitapartnerek közé keveredik, és szeretne mindkettejüknek megfelelni. Nem mindig a kompromisszum az egyetlen célravezető út. Hallgasson a szívére, az tudja a helyes megoldást!


Vízöntő: I. 20. - II. 18.
Párjával kemény vitái vannak, s bár nem úgy tűnik, de önön is múlik, ha nem enyhül a helyzet. Legjobb, ha most kerüli a kényes témákat, és inkább az élet örömeire koncentrál. Egy utazás nem várt kalandba keverheti.


Halak: II. 19. - III. 20.
Az ön jegyében jár a Hold. Ez hajlamossá teheti önt a családi zűrök felnagyítására. Konfliktuskezelő képessége ugyanakkor most magas szinten működik, ezért jó közvetítő lehet más békétlenkedő embertársai között is.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: